TERRA SPLENDIDA

office@terrasplendida.ro 021/231.07.26

Despre noi

Agentia este infiintata in martie 2010 si este catalogata drept agentie tour – operatoare de catre Ministerul Turismului.

Personalul agentiei este calificat in turism si are o experienta de 10 ani in activitatea specifica turismului.

TERRA SPLENDIDA ofera o gama larga de avantaje distincte clientilor-companii, incluzand solutii practice, suportul unui personal specializat si experienta pentru atingerea obiectivelor propuse, toate acestea tinand cont ca principiul de baza este furnizarea serviciilor conform cu promisiunile facute. Beneficiile sunt date de:

- Legaturi puternice cu turoperatori si furnizori de servicii turistice din intreaga lume.
- Agentie dinamica si flexibila
- Atentia si suportul sunt prioritati tocmai pentru a avea clienti si parteneri multumiti.

Consultanti dedicati

La cerere, va putem numi angajati selectati pentru deservirea cerintelor dvs. de calatorie. Facand acest lucru, puteti fi sigur ca persoanele responsabile pentru programarea calatoriei dvs. au cele mai bune cunostinte pentru a servi compania dumneavoastra.

Tarife speciale

Prezenta noastra pe piata pe termen lung ne ajuta sa cuprindem in oferta tarife speciale pentru anumite companii aeriene spre anumite destinatii disponibile numai si exclusiv pentru clienti. Aceste tarife sunt foarte competitive fata de cele disponibile pe piata si pot avea un impact eficient asupra reducerii costurilor calatoriei.

Suntem flexibili fata de nevoile individuale ale clientilor. Mai multi ani de experienta si pasiune pentru perfectiune ne-au permis sa elaboram diferite modele de cooperare dintre care puteti selecta cele mai potrivite pentru cerintele dumneavoastra.

Licenta Numarul: 5599 / 14.09.2016;