Descriere: Hotelul Diamond Beach este situat in statiunea Side, intins pe o suprafata de 10.000 mp, cu o capacitate de 294 camere.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, Tv Led, satelit, filtru de cafea si ceai.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal cu o capacitate de 700 de persoane, doua restaurante A la Carte, piscina interioara si exterioara, animatie, disco, hammam and spa, piscina, miniclub.

Plaja: Hotelul Diamond Beach beneficiaza de plaja privata, aceasta fiind la 250 de m distanta de hotel. Plaja este cu nisip.

Web: https://www.thediamondhotels.com/diamond-beach-hotel-spa/en/our-hotel

Alte informatii:  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ALANYA 2024 (joi) Bucuresti - Alanya; Taxele de aeroport; Avion ALANYA - OTOPENI 2024 (joi) Alanya - Bucuresti; Taxele de aeroport; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre DIAMOND BEACH HOTEL AND SPA, Alanya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate