Bradet Ensana Health Spa Hotel - Oferta Odihna - Pensiune completa  

Sovata, Romania
Bradet Ensana Health Spa Hotel este situat la 200 m de Lacul Ursu, in zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 88 camere duble si 5 apartamente exclusiviste, restaurant, bar, cafenea, sala de evenimente, parcare cu plata, acces prin coridor incalzit la centrul balnear de tratament si wellness din Sovata Ensana Health Spa Hotel (bazin de inot, bazin pentru copii, bazin cu hidromasaj, bazine kneipp, bazine de terapie cu apa sarata din Lacul Ursu, sali de tratament, salon de infrumusetare, zona cu saune, centru de fitness, terasa pentru plaja, masaje de relaxare, tratamente medicale si terapeutice). Se accepta animale de companie (contra cost).

Facilitati camere: AC, balcon, baie cu cada sau cabina de dus, halat de baie, uscator de par, articole de toaleta, minibar, seif, oglinda de perete cu TV incorporat, Wi-Fi, telefon.

~
Oferta include: - cazare cu pensiune completa bufet (mic dejun + pranz + cina); - acces nelimitat la centrul Spa al complexului - bazine cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternanta pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, zona de relaxare, sala fitness, halat de baie; - in perioada verii permise la strandurile Lacul Ursu si Lacul Alunis (in functie de conditiile meteorologice).

Oferta include:
- cazare cu pensiune completa bufet (mic dejun + pranz + cina);
- acces nelimitat la centrul Spa al complexului - bazine cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternanta pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, zona de relaxare, sala fitness, halat de baie;
- in perioada verii permise la strandurile Lacul Ursu si Lacul Alunis (in functie de conditiile meteorologice).

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Bradet Ensana Health Spa Hotel - Oferta Odihna - Pensiune completa, Sovata, Romania