Hotel Cumpatu este amplasat in cartierul Cumpatu, la 2 km de centrul statiunii Sinaia.

Facilitati hotel: recepţie deschisa nonstop, restaurant, bar, terasa, gradina, gratar (cost suplimentar), seif, lift, sistem central de incalzire, camera de bagaje, ticket point, birou de turism, spa, jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), scoala de schi (cost suplimentar), depozit schiuri, tir cu arcul (in afara locatiei) (cost suplimentar) , darts, karaoke, echipament de badminton, drumetii (in afara locatiei) (cost suplimentar), tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), menaj zilnic, aparat pentru lustruit pantofii, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), transfer aeroport (cost suplimentar), fumatul interzis in toate spatiile publice si private, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere de familie, camere izolate fonic, room service, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit.
Hotelul dispune de 25 de camere, care pot fi de tip: Twin, Executive, Deluxe, Junior Suite.


Facilitati camere: LCD TV, telefon, seif, mini-bar, termostat ambiental individual, bai cu cada, uscator de par, alarma de urgenta, acces la internet.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun bufet; - primire la check-in cu tuica fiarta/vin fiert; - pomana porcului – taierea si pregatirea traditionala (tuica fiarta/vin fiert, sorici) in 24.12.2021; - spectacol in seara de ajun cu sosirea lui Mos Craciun in 24.12.2021; - dejun festiv in 25.12.2021; - program artistic in fiecare zi (muzica live); - surprize din partea casei; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile); - acces biliard si tenis de masa gratuit (in limita disponibilitatii); - acces internet wireless in camere si spatiile publice. Informatii suplimentare: - copiii intre 0-5.99 ani beneficiaza de loc la masa, dar fara meniu. Copiii intre 6-17.99 ani beneficiaza de meniu, dar fara bauturi alcoolice; - taxa de promovare si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun bufet;
- primire la check-in cu tuica fiarta/vin fiert;
- pomana porcului – taierea si pregatirea traditionala (tuica fiarta/vin fiert, sorici) in 24.12.2021;
- spectacol in seara de ajun cu sosirea lui Mos Craciun in 24.12.2021;
- dejun festiv in 25.12.2021;
- program artistic in fiecare zi (muzica live);
- surprize din partea casei;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile);
- acces biliard si tenis de masa gratuit (in limita disponibilitatii);
- acces internet wireless in camere si spatiile publice.

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-5.99 ani beneficiaza de loc la masa, dar fara meniu. Copiii intre 6-17.99 ani beneficiaza de meniu, dar fara bauturi alcoolice;
- taxa de promovare si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Cumpatu - Oferta Craciun - 4 nopti, Sinaia, Romania