Hotelul Ursina Ensana Health Spa este situat in apropierea Lacului Ursu, in zona centrala a statiunii.

Facilitati hotel: 144 de camere (standard si superioare) cu vedere la statiune sau la padure, restaurant, cafe-bar, centru SPA (doua piscine, saune, recepție spa, cabinete medicale și de wellness).

Facilitati camere: balcon, LED TV, Wi-Fi, aer conditionat (central), baie cu cada sau dus.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si cina bufet suedez in restaurantul Mentha; - snack de Craciun amplasat langa barul Lavanda in fiecare dupa amiaza in zilele 24.12, 25.12, 26.12; - programe distractive si ateliere de creatie pentru copii in 25.12 si 26.12; - cadou surpriza in camera; - acces gratuit la centrul Spa al complexului: bazine cu apa dulce si sarata, sauna finlandeza, biosauna, zona de relaxare, halate de baie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si cina bufet suedez in restaurantul Mentha;
- snack de Craciun amplasat langa barul Lavanda in fiecare dupa amiaza in zilele 24.12, 25.12, 26.12;
- programe distractive si ateliere de creatie pentru copii in 25.12 si 26.12;
- cadou surpriza in camera;
- acces gratuit la centrul Spa al complexului: bazine cu apa dulce si sarata, sauna finlandeza, biosauna, zona de relaxare, halate de baie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Ursina Ensana Health Spa Hotel - Oferta Craciun, Sovata, Romania