Amplasare: pe malul raului Cerna, in zona parcului din centrul nou al statiunii.

Facilitati hotel: 60 locuri de cazare,impartite in camere duble si single,receptie deschisa non-stop,parcare subterana,restaurant,terasa,piscina interioara,conexiune wi-fi este gratuita,sala de conferinte, piscina in aer liber cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona, baza de tratament

Facilitati camere: birou și un TV cu ecran plat, baie privată cu duș sau cadă ,articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de acces la o terasă comună, acces la internet wireless gratuit.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez, cina in 23.12.2022, pranz bufet si cina bufet in 24.12.2022, pranz bufet si cina festiva in 25.12.2022, acces gratuit la piscina exterioara cu apa termosulfuroasa, acces gratuit la sala de fitness, acces gratuit la sauna. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Holiday Maria - Oferta Craciun, Baile Herculane, Romania