Hotelul Mara este situat la intrarea in statiune dinspre Bucuresti, intr-o zona linistita, la 4 km de centrul statiunii.

Facilitati hotel: 140 de camere standard si executive dispuse pe 8 etaje, 3 restaurante, piano-bar, 10 sali de conferinte, piscina semi-acoperita, sauna, jacuzzi, centru de tratament.

Facilitati camere: Wi-Fi, TV, telefon cu acces direct international, minibar, baie dotata cu cada, balcon, instalatie de climatizare, fierbator de apa.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun; - 24.12: traditii de Craciun in Piano Bar si impodobirea bradului, cina festiva bufet cu muzica live; - 25.12: brunch intre 10:00-13:00, cina "Craciunul in lume" de la ora 19:00 (meniu, obiceiuri, colinde din alte parti ale lumii); - acces gratuit la centrul SPA: piscina, sauna, jacuzzi; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - taxa de statiune si taxa de salvamont NU sunt incluse in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Mara - Oferta Craciun, Sinaia, Romania