Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natura & Conferinte este situat in centrul statiunii Baile Tusnad.

Facilitati hotel: 117 camere din care 111 camere duble cu pat matrimonial sau twin, 5 apartamente standard și 1 apartament de lux. Restaurant, Centrul de conferinţe cu 3 sali, centru spa cu piscina interioara,sala de gimnastica, 2 saune si diverse tratamente de masaj si wellness, parcare spatioasa, terasa cu vedere panoramica, jocuri de societate, masa de tenis.

Facilitati camere: TV LCD și minibar. Băile private oferă articole de toaletă gratuite, halate de baie și dus. Unele unitati au o cada spa si o terasa panoramica, Wi-fi.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; - primire traditionala cu beigli cu nuca/mac si chimion secuiesc/afinata la check-in; - 23.12.2022: cina bufet de bun venit; - 24.12.2022: pranz bufet, cina bufet si colinde cu Cora Munteanca, party cu DJ; - 25.12.2022: pranz bufet, cina festiva de Craciun si muzica live cu formatia Ritmic; - 26.12.2022: mic dejun si check-out; - acces gratuit la piscina, jacuzzi si sauna. Informatii suplimentare: - copiii cu varsta sub 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, fara meniu si fara asigurarea locului la mese; - taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- primire traditionala cu beigli cu nuca/mac si chimion secuiesc/afinata la check-in;
- 23.12.2022: cina bufet de bun venit;
- 24.12.2022: pranz bufet, cina bufet si colinde cu Cora Munteanca, party cu DJ;
- 25.12.2022: pranz bufet, cina festiva de Craciun si muzica live cu formatia Ritmic;
- 26.12.2022: mic dejun si check-out;
- acces gratuit la piscina, jacuzzi si sauna.

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta sub 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, fara meniu si fara asigurarea locului la mese;
- taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel O3zone - Oferta Craciun, Baile Tusnad, Romania