Hotelul President Spa 4* este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel Aqua President 4*.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, sala de conferinte, lobby bar, loc de joaca pentru copii, terasa, piscina interioara si exterioara cu apa termala, bar, Aqua Park, centru SPA (sauna, jacuzzi, masaj, salon de cosmetica), teren de fotbal, parcare pazita gratuita. Turistii cazati in cadrul hotelului vor servi mesele in cadrul restaurantului Aqua President, cu acces printr-o pasarela inchisa.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV, telefon, WI-FI gratuit, seif, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, balcon.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - surprize de Craciun; - moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2022; - pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2022; - cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2022 cu bauturi incluse; - acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe toata perioada sejurului; - acces gratuit internet; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - turistii cazati in cadrul Hotelului President Spa vor servi cina festiva de Craciun in Sala de Evenimente. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- surprize de Craciun;
- moment special de taiere in mod traditional a porcului in 24.12.2022;
- pranz festiv cu produse traditionale in 25.12.2022;
- cina festiva cu program special de colinde in 25.12.2022 cu bauturi incluse;
- acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe toata perioada sejurului;
- acces gratuit internet;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- turistii cazati in cadrul Hotelului President Spa vor servi cina festiva de Craciun in Sala de Evenimente.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel President Spa - Oferta Craciun, Baile Felix, Romania