Hotel Doina - Oferta Standard - Mic dejun - 5 Nopti  

Neptun, Romania
Hotel Doina este situat in centrul statiunii Neptun la cca 100 m de Gara Neptun si 300 m de mare.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif (cost suplimentar), aer conditionat, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, jacuzzi (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), spa si centru wellness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), sala de fitness, farmacie, bancomat, sala de conferinte (cost suplimentar), zona pentru fumatori, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere de familie, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), baza de tratament, camere pentru persoane cu dizabilitati, parcare pazita, internet wireless.
Hotelul are o capacitate de 320 de apartamente, camere duble si single.

Facilitati camere: aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, internet.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun. Informatii suplimentare: - micul dejun se serveste in sistem bufet. - accesul la piscina din Policlinica Doina NU este inclus. Aceasta NU mai este folosita pentru agrement, fiind destinata doar tratamentului balnear.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun.

Informatii suplimentare:
- micul dejun se serveste in sistem bufet.
- accesul la piscina din Policlinica Doina NU este inclus. Aceasta NU mai este folosita pentru agrement, fiind destinata doar tratamentului balnear.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Doina - Oferta Standard - Mic dejun - 5 Nopti, Neptun, Romania