Hotel Tusnad - Oferta standard - Demipensiune  

Baile Tusnad, Romania
Hotelul Tusnad este situat in zona centrala a statiunii Baile Tusnad.

Facilitati hotel: 108 camere din care 23 camere 3* (modernizate) si 85 camere standard 2* (nerenovate), restaurant clasic, bar de zi, acces la baza proprie de tratament prin pasarela, parcare proprie pazita, camera de bagaje, coafura, cosmetica, piscina cu apa minerala incalzita (in cadrul bazei de tratament, poate fi folosita exclusiv pentru tratament, la prescriptie medicala).

Facilitati camere: paturi twin, balcon, baie proprie, TV. Camerele de 3* sunt modernizate, au mobilierul schimbat si baie cu cabina de dus.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun si cina (bufet suedez). Informatii suplimentare: - se accepta cazare fara tratament de 1-2 nopti doar pentru zilele de Vineri si Sambata; - se accepta cazare fara tratament minim 4 nopti in cursul saptamanii de Duminica pana Joi; - pentru perioadele de sarbatori (Paste, Rusalii ~ ortodoxe si catolice, 1 Mai, Sf Maria, Sf Andrei, 1 Decembrie, Craciun si Revelion) se vor aplica tarife speciale; - tariful NU include taxa speciala de promovare a statiunii (2 lei/pers/noapte), aceasta se achita la receptie in ziua sosirii; exceptie fac copiii cu varsta sub 14 ani.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun si cina (bufet suedez).

Informatii suplimentare:
- se accepta cazare fara tratament de 1-2 nopti doar pentru zilele de Vineri si Sambata;
- se accepta cazare fara tratament minim 4 nopti in cursul saptamanii de Duminica pana Joi;
- pentru perioadele de sarbatori (Paste, Rusalii ~ ortodoxe si catolice, 1 Mai, Sf Maria, Sf Andrei, 1 Decembrie, Craciun si Revelion) se vor aplica tarife speciale;
- tariful NU include taxa speciala de promovare a statiunii (2 lei/pers/noapte), aceasta se achita la receptie in ziua sosirii; exceptie fac copiii cu varsta sub 14 ani.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Tusnad - Oferta standard - Demipensiune, Baile Tusnad, Romania