Descriere: Situate la o scurta distanta de promenada de la malul marii, la cativa pasi de intinderea cu dune de nisip din Maspalomas, aceste apartamente bine dotate au o locatie centrala, fiind un punct de plecare excelent pentru o vacanta. 
Dotari camera: Proprietatea este compusa din 4 cladiri independente. Fiecare unitate de cazare are dormitor twin, o mica zona de living cu o canapea extensibila, chicineta cu frigider si plita electrica cu 2 ochiuri, baie privata si terasa sau balcon. 
 
Localizare: Acest hotel este situat in centrul turistic Playa del Ingles, zona turistica prin excelenta din Gran Canaria, la doar 600 de metri de faimoasa plaja de nisip Maspalomas. Baruri, restaurante, supermarketuri si centre comerciale (Kasbah, Metro si Plaza Internacional de Maspalomas) sunt in apropiere, precum si un centru medical, statie de autobuz de transport public si taxiuri, pub-uri si cluburi de noapte. 


Facilitati hotel:  Facilitatile includ un foaier elegant cu lifturi, seifuri de inchiriat si o receptie deschisa nonstop, o sala TV, un restaurant a la carte cu o terasa placuta in aer liber si un terminal de internet. Micul dejunul si mesele de demipensiune vor fi luate la Hotel Maritim Playa, 210 m de Las Faluas.


Pagina Web: https://www.lasfaluas.es/en  

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - GRAN CANARIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Gran Canaria; Taxe de aeroport; Avion GRAN CANARIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Gran Canaria - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Las Faluas, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate