Hotelul Siret este situat in zona centrala a statiunii, la 60 m de mare.

Facilitati hotel: 153 camere duble, lift, restaurant, bar de zi, terasa de vara, parcare cu plata (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii.
Facilitati camere: minibar, baie cu dus, TV, AC, balcon (camerele de la etaj), paturi twin.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet. Informatii suplimentare: - cadouri surpriza pentru cei mici; - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile); - in cazul in care vor fi mai putin de 20 persoane, micul dejun se va servi in sistem a la carte. Important: - rezervarile sunt nerambursabile si nu suporta modificari (inclusiv numele titularului); - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet.

Informatii suplimentare:
- cadouri surpriza pentru cei mici;
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile);
- in cazul in care vor fi mai putin de 20 persoane, micul dejun se va servi in sistem a la carte.

Important:
- rezervarile sunt nerambursabile si nu suporta modificari (inclusiv numele titularului);
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Siret - Oferta Speciala "1 Iunie la mare", Saturn, Romania